Skip to content

€249.00

€ 895.00

Ontdek nu
Geltex Matras

Alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust

Best verkochte matras van Nederland

 

Dat de Puur Original een winnaar is, wisten we al. Al meerdere keren kwam dit matras als Beste uit de Test bij de Consumentenbond. Ook is de Puur Original verkozen als Product van het Jaar 2019. Maar niet alleen in Nederland valt Matrassenplaats goed in de prijzen. Het is Europa’s meest bekroonde matras! Een goede reden om zelf ook een Puur matras in je slaapkamer te hebben.

map

Gemaakt in Nederland

De Mi-Matras is gemaakt in Nederland en kan wereldwijd worden opgestuurd.
Bij vragen kunt u een berichtje sturen of bellen.

guarantee-icon-29

10 Jaar Garantie

Bij Matrassenplaats gebruiken we alleen de beste kwaliteit van onze beste leveranciers. We zijn zó zeker van onze kwaliteit dat we je een duurzaamheid van onze materialen garanderen voor 10 jaar.

Bezorging-Icon

Gratis bezorging en retour

De kans is groot dat Mi-Matras het perfecte matras voor jou is. Mocht het toch niet zo zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen het matras gratis bij je ophalen.

100 Nachten Proefslapen

Na 10 minuten op een matras of kussen in een drukke en verlichte winkel liggen weet je niet meteen of dit het perfecte slaapproduct voor jou is. Daarnaast moet je lichaam altijd wennen. Daarom krijg je bij elk Emma product 100 nachten proefslapen. Tijd zat, en lekker thuis

Over ons

Matrassenplaats.nl is sinds 2000 actief bezig met het online verkopen van matrassen. Onze overtuiging: matrassen zijn geen lifestyle-producten, maar hulpmiddelen voor perfect rustcomfort. De producten van bett1.de zijn geoptimaliseerd voor wat belangrijk is: de kwaliteit van uw slaap.

cc_mastercard_9949
ideal-icon-1